Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden. 

Het bestelproces:

- Bestel de artikelen die u wilt eenvoudig via onze webshop. Als wij uw order hebben ontvangen gaan we voor u aan de slag. Indien u uw bestelling opgestuurd wilt hebben pakken we alles zorgvuldig in en versturen wij het met PostNL. Wij doen ons best dit zo snel mogelijk te doen zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwste aanwinst kunt genieten. 

- Ophalen is ook mogelijk, vink dan de optie ophalen aan. Neem na uw aankoop contact met ons op om een ophaal-afspraak te maken. Ophalen kan in onze loods in Oosterhout, op onze reguliere openingsdag op vrijdag, of op afspraak op een ander tijdstip/dag. Ook mag u uw bestelling ophalen op een brocante fair waar wij staan, míts het artikel niet te groot is, daar onze bus bij fairs altijd nogal vol zit. U kunt ons bereiken per mail of via whatsapp. Mocht u contant willen betalen bij ophalen is dat ook mogelijk. Kies dan de optie 'betalen bij afhalen'.
U kunt bij afhalen contant betalen of via pin. Natuurlijk mag u uw bestelling ook vooraf via IDeal voldoen.

- Opsparen is een andere optie. Kies hiervoor de optie 'Opsparen'. Wij bewaren dan uw artikelen tot u deze opgestuurd wilt hebben. Zo kunt u meerdere items met elkaar verzenden, dit scheelt weer verzendkosten. De artikelen die opgespaard moeten worden, moeten wel direct worden betaald via IDeal. Neem contact met ons op als u uw verzamelde artikelen verzonden wilt hebben zodat we de verzendkosten kunnen verrekenen óf noem uw ordernummers van de opgespaarde items in de opmerkingen bij de laatste verzending waarbij u de verzendkosten betaalt. Mocht het totale gewicht van alle items het maximale gewicht wat met PostNL verzonden kan worden overschrijden, nemen wij contact met u op. Wij gaan alles bij elkaar zoeken en zorgvuldig inpakken. 

-Retourneren van bestelde artikelen. Als het artikel vooraf genoemde gebruikssporen heeft, hierbij maken de foto's deel uit van de omschrijving, is dit geen reden voor retour. Het betreft immers brocante items, die al een leven achter zich hebben. Wij zijn altijd eerlijk over de conditie van een item. Overige redenen die tot retour leiden geven 14 dagen wettelijk recht op retour. Let op: de kosten voor de retour zending zijn voor u. Het artikel moet zorgvuldig ingepakt in dezelfde staat worden geretourneerd. Na aankomst wordt het door ons bekeken en krijgt u uw geld teruggestort. De kosten voor de retourzending worden niet terugbetaald.

Algemene woorwaarden

Algemene Voorwaarden
PDF – 14,3 KB 129 downloads

Pricacy verklaring