Autentico krijtverf

Autentico krijtverf heeft verschillende producten. 
Wij hebben de bestelwijze wat aangepast: per kleurgroep is er een pagina aangemaakt, u kiest op de kaart de kleur die u wilt, en vervolgens kiest u de gewenste variant en hoeveelheid. Deze drie soorten hieronder genoemd, zijn in alle kleuren te bestellen. u kunt met 1 liter ongeveer 8-13 m2 verven. Tussen de lagen door mag u niet schuren, reken voor de lichtere kleuren op een laag of 3-4, maar gezien de korte droogtijd, kunt u snel verder, zonder schuren dus! De donkerdere kleuren hebben een iets snellere dekking, maar 2-3 lagen zal zeker nodig zijn. 

Een aantal ervan hebben wij op voorraad, de andere moeten door ons worden besteld. Vandaar dat wij een levering van circa 4 werkdagen aangeven, vaak krijgt u hem ook eerder.
Let op! Speciaal voor u bestelde kleuren kunnen helaas niet geruild of terug genomen worden. Twijfelt u over de kleur? U bent op afspraak altijd welkom in de loods om de kleurkaarten te bekijken. Bestellingen vanaf €40,- worden gratis naar u toe verzonden. U kunt de verf op afspraak ook in onze loods afhalen, afspraak via whatsapp 06-37343359 of via mail info@spullenvanvroeger.nl 

#  Vintage is de krijtverf voor meubels, dekkend aan te brengen of makkelijk door te schuren voor een oud effect. U dient na het verven de Vintage altijd af te werken met óf de wax, óf de matte vernis. Deze is ook op onze site te bestellen. Ter indicatie: een literblik is meestal voldoende voor een grote kast ( twee-deurs) Bij twijfel, neem gerust contact op. 


#  Versante is de afwasbare variant van de krijtverf, ideaal voor bijvoorbeeld een tafel, maar ook goed toepasbaar op keukenmuren, badkamermuren en meubels. De Versante is verkrijgbaar in een matte variant, of met een kleine glans, de eggshell.  De Versante behoeft geen verdere afwerking.

#Velvet is de muurverf van Autentico, schildert heerlijk met roller of kwast. Niet afwasbaar, daarvoor kiest u beter de Versante. Heeft u nog wat Velvet over? Dan kunt u hier natuurlijk ook een meubelstuk mee verven, dan moet u het meubel na het verven wel even afwerken met de wax of matte vernis. 

© 2010 - 2022 Spullen van Vroeger | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel