Verzenden.

De bestelde artikelen worden verzonden via PostNL.

Pakketten tot 10 kilo worden verzonden voor €6,75 Het verzenden van pakketten boven de 10 kilo kost €13,00. Deze kosten komen dus bij de prijs van de bestelling,en dienen vooraf te worden voldaan. Sommige artikelen kunnen worden verzonden via brievenbuspost, de verzendkosten worden dan automatisch lager.

De bestelling wordt zeer zorgvuldig verpakt,om risico op breuk te minimaliseren. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor onzorgvuldig handelen van de vervoerder. Bij bijzonder breekbare artikelen is verzekerd verzenden aan te bevelen. Neem hiervoor even contact met ons op. U heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, de kosten voor de retourzending zijn wel voor uw rekening, zoals aangegeven bij de algemene voorwaarden. Wij kunnen het geretourneerde artikel alleen vergoeden als het ons in dezelfde staat bereikt als waarin het is verkocht. Let op! Uitgezonderd is de speciaal voor u bestelde kleur krijtverf, deze wordt helaas niet terug genomen of omgeruild. 

Een aantal artikelen kunnen te breekbaar of te zwaar zijn om te verzenden, daarvan  wordt bij de omschrijving van het artikel melding gemaakt. Er worden dan bij online bestelling geen verzendkosten berekend. Deze bestelling kan worden opgehaald op een in onderling overleg af te spreken moment, en natuurlijk tijdens de openingstijden van de loods.

Na overleg is er een mogelijkheid de bestelling thuis te bezorgen met onze bestelbus, in verband met overige werkzaamheden, bezorgen wij in een circel van zo`n 50 km rondom Oosterhout Nb. Hiervoor brengen wij bezorgkosten van €25,- in rekening. (binnen Oosterhout is bezorgen gratis) Woont u verder weg, neem dan vrijblijvend contact op, wellicht komen we een keer bij u in de buurt... 

 

© 2010 - 2023 Spullen van Vroeger | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel